Search Results for: komunikimi

12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 176 testime, 17 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 172 të shëruar në 24 orët e fundit 12 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
11 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 484 testime, 88 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 189 të shëruar në 24 orët e fundit 11 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
10 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 672 testime, 106 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 148 të shëruar në 24 orët e fundit 10 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
09 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Shtator 2022

[7:14 pm, 08/09/2022] Olgeta Dhono: COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 840 testime, 171 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 201 të shëruar në 24 orët e fundit 8 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të ...

Read More
08 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 840 testime, 171 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 201 të shëruar në 24 orët e fundit 8 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
07 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1245 testime, 233 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 366 të shëruar në 24 orët e fundit 7 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërisht thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
06 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 294 testime, 62 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 415 të shëruar në 24 orët e fundit 6 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
05 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 282 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 228 të shëruar në 24 orët e fundit 5 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
04 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 559 testime, 131 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 184 të shëruar në 24 orët e fundit 4 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Read More
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2022

[7:24 pm, 02/09/2022] Olgeta Dhono: COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1052 testime, 247 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 611 të shëruar në 24 orët e fundit 2 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të ...

Read More