Search Results for: komunikimi

28 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,132 testime, 73 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
27 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,249 testime, 67 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 38 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1086 testime, 28 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 114 të shëruar në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Read More
25 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 508 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 23 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
24 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 593 testime, 37 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
23 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1442 testime, 54 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 17 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1256 testime, 52 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1240 testime, 79 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 30 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
20 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1161 testime, 71 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 47 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
19 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Prill 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 650 testime, 15 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 84 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More