Category Archives: Lajme dhe Evente

31 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 31 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  31 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 31 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 9834 raste të ...

Më shumë
30 Jan
0

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri, 30 janar 2020

Informacion për shkallën e përhapjes së koronavirusit të ri  30 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së e datës 30 janar 2020-të është si më poshtë:  Në nivel global, janë raportuar në total 7824 raste të ...

Më shumë
28 Jan
0

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   28 Janar 2020- Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
27 Jan
0

Informacion për koronavirusin e ri, 26 janar 2020

Informacion për koronavirusin e ri   26 janar 2020   Situata aktuale ndërkombëtare Koronavirusi i ri, i sapo zbuluar në 2019-n (CoV), është shoqëruar me një shpërthim të gjerë të pneumonive në qytetin Wuhan, provinca Hubei – Kinë, si epiqendra fillestare.   ...

Më shumë
23 Jan
0

Thirrje për aplikime për kërkim operacional në shëndetësi

Shëndet për të Gjithë është një Projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim i zbatuar nga Instituti Zviceran i Shëndetit Publik dhe Mjekësisë Tropikale në Bazel, në bashkëpunim me Qendrën HAP në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që popullsia ...

Më shumë
20 Jan
0

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit   20 Janar 2020- Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin ...

Më shumë
13 Jan
0

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit

Informacion i përditësuar/ Situata e Gripit Nga të dhënat e raportimit sipas survejancës së infeksioneve akute respiratore të sipërme dhe të poshtme të sistemit ALERT, survejancës sentinel të sëmundjeve të ngjashme me Gripin (ILI) në rrethin e Tiranës, dhe survejancës ...

Më shumë
04 Dec
0

Plan veprimi ne shkolla ne rast termeti

Plan veprimi ne shkolla ne rast termeti  Kliko per te lexuar 

Më shumë
03 Dec
0

Ndihma e pare psikologjike: Udherrefyes

Klikoni  per te lexuar  Ndihma e pare psikologjike: Udherrefyes 

Më shumë
24 Oct
0

20-26 Tetori eshte Java Nderkombetare Per Parandalimin e Helmimeve Nga Plumbi

          

Më shumë