Search Results for: komunikimi

27 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2241 testime, 168 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 131 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
25 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:    3,435 testime, 321 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 300 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Read More
24 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4011 testime, 286 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 349 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
23 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,843 testime, 319 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 221 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,696 testime, 343 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 333 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,275 testime, 376 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 383 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,506 testime, 120 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 171 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
19 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2370 testime, 228 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 321 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3109 testime, 325 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 355 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
17 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2278 testime, 296 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 402 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More