Search Results for: komunikimi

16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2396 testime, 301 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 463 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
16 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2601 testime, 326 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 206 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
14 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3279 testime, 376 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 193 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
13 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1836 testime, 138 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 189 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,752 testime, 263 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 409 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,706 testime, 309 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 386 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,859 testime, 352 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 426 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
09 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,928 testime, 222 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 493 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,317 testime, 346 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 566 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Dhjetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,793 testime, 393 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 539 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More