Search Results for: komunikimi

17 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4024 testime, 1017 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 1,254 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
16 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5280 testime, 1697 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 935 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
15 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7023 testime, 2163 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 824 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
13 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7378 testime, 2029 qytetarë të infektuar, 2 humbje jete dhe 751 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6757 testime, 1905 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 710 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8136 testime, 2177 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 639 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4996 testime, 793 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 346 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
09 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,729 testime, 1,207 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 147 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,327 testime, 1,801 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 303 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Janar 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 8,105 testime, 1,781 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 278 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More