Category Archives: Lajme dhe Evente

05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja, shkon në 1212 numri i të prekurve   Mbi 2 mijë testime serologjike tek stafet mjekësore, me një pozitivitet rreth 7%.    Dr. ...

Më shumë
05 Jun
0

4 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

4 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (04.06.2020) janë testuar 15647  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1197 raste të konfirmuara 33 ...

Më shumë
04 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 4 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 13 raste të reja, shkon në 1197 numri i të prekurve   266 raste aktive në të gjithë vendin, rreth 68% e tyre janë në Tiranë   Dr. ...

Më shumë
04 Jun
0

3 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

3 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19 Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (03.06.2020) janë testuar 15365  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1184 raste të konfirmuara 33 pacientë ...

Më shumë
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 3 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja dhe 7 të shëruar në 24 orët e fundit   1184 raste pozitive me COVID19 nga fillimi i epidemisë. 253 raste aktive në ...

Më shumë
03 Jun
0

2 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

2 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (02.06.2020) janë testuar 15068  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1164 raste të konfirmuara 33 ...

Më shumë
03 Jun
0

1 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

1 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (01.06.2020) janë testuar 14825  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1143 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
02 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 21 raste të reja, shkon në 1164 numri i të prekurve   891 të shëruar që nga fillimi i epidemisë. 240 raste aktive në të gjithë vendin ...

Më shumë
01 Jun
0

1 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

1 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (01.06.2020) janë testuar 14825  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1143 raste të konfirmuara 33 ...

Më shumë
30 May
0

30 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

30 Maj 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (30.05.2020) janë testuar 14498  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1122 raste të konfirmuara 33 ...

Më shumë