Search Results for: komunikimi

26 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,902 testime, 440 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 539 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
25 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,761 testime, 516 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 597 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
24 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,598 testime, 609 qytetarë të infektuar, 10 humbje jete dhe 642 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
23 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3960 testime, 556 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 698 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
22 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2008 testime, 218 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 252 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1740 testime, 405 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 539 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
21 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3660 testime, 465 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 531 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
19 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2841 testime, 502 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 611 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
18 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2964 testime, 549 qytetarë të infektuar, 8 humbje jete dhe 558 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
17 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3218 testime, 616 qytetarë të infektuar, 10 humbje jete dhe 543 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More