Search Results for: komunikimi

16 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3662 testime, 587 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 696 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
15 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2587 testime, 194 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 190 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
14 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,209 testime, 475 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 436 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
13 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,143 testime, 587 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 526 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,498 testime, 573 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 458 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,230 testime, 625 qytetarë të infektuar, 3 humbje jete dhe 579 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,596 testime, 690 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 652 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
09 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3393 testime, 770 qytetarë të infektuar, 4 humbje jete dhe 621 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1961 testime, 230 qytetarë të infektuar, 11 humbje jete dhe 266 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nentor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2659 testime, 568 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 398 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More