Search Results for: komunikimi

12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3039 testime, 3 të shëruar dhe 5 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3070 testime, 4 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2980 testime, 2 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2007 testime, 2 të shëruar dhe 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale informon se përhapja e variantit Delta në shtetet e rajonit dhe më ...

Read More
07 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2907 testime, 4 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
05 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1140 testime, 2 të shëruar dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
04 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2144 testime, 4 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
03 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3036 testime, 5 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
02 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3513 testime, 4 të shëruar dhe 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More
01 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4024 testime, 5 të shëruar dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More