Search Results for: komunikimi

21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2516 testime, 23 raste të reja dhe 11 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Read More
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3526 testime, 43 raste të reja dhe 5 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Read More
19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3439 testime, 7 të shëruar dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
18 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2451 testime, 2 të shëruar dhe 21 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
17 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2431 testime, 5 të shëruar dhe 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3621 testime, 6 të shëruar dhe 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4051 testime, 2 të shëruar dhe 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4136 testime, 6 të shëruar dhe 8 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1915 testime, 1 të shëruar dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2658 testime, 2 të shëruar dhe 5 raste të reja në Tiranë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me ...

Read More