Search Results for: komunikimi

11 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2648 testime, 24 të shëruar, 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
09 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2821 testime, 25 të shëruar, 18 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2,872 testime, 34 të shëruar, 13 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2103 testime, 38 të shëruar, 5 raste të reja në dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More
06 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1881 testime, 37 të shëruar, 5 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
05 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3593 testime, 29 të shëruar, 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
03 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3,340 testime, 45 të shëruar, 9 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
02 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3,057 testime, 48 të shëruar, 14 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
01 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3,661 testime, 42 të shëruar, 22 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
01 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,325 testime, 123 të shëruar, 6 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Read More