Search Results for: komunikimi

21 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1693 testime, 8 të shëruar, 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2771 testime, 7 të shëruar, 4 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
18 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3027 testime, 8 të shëruar, 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2621 testime, 7 të shëruar, 5 raste të reja në 24 orët e fundit Aktualisht 9 pacientë po marrin trajtim spitalor, ndërsa janë 132 raste aktive në të gjithë vendin Ministria e Shëndetësisë ...

Read More
17 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2962 testime, 9 të shëruar, 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
15 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Qershor 2021

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3375 testime, 14 të shëruar, 8 raste të reja, 1 humbje jete në 24 orët e fundit Aktualisht janë 136 raste aktive në vend. Vlora është qarku i parë ku nuk ka raste aktive me Covid19. ...

Read More
14 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2618 testime, 23 të shëruar, 2 raste të reja në 24 orët e fundit Për të vijuar ruajtjen e situatës së mirë epidemiologjike në vend dhe për kufizimin e përhapjes së Covid19, Ministria ...

Read More
13 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2224 testime, 16 të shëruar, 10 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2916 testime, 19 të shëruar, 12 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Read More
11 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2915 testime, 22 të shëruar, 11 raste të reja në dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Read More