Category Archives: Lajme dhe Evente

05 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2851 testime, 842 të shëruar, 92 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
04 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1995 testime, 834 të shëruar, 51 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
02 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1535 testime, 748 të shëruar, 53 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
01 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2962 testime, 834 të shëruar, 100 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
30 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2808 testime, 732 të shëruar, 108 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
29 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2079 testime, 719 të shëruar, 118 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
29 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2258 testime, 724 të shëruar, 123 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
27 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2839 testime, 698 të shëruar, 130 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 994 testime, 737 të shëruar, 69 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
26 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2789 testime, 712 të shëruar, 128 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë