Category Archives: Lajme dhe Evente

12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1983 testime, 546 të shëruar, 125 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
10 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3342 testime, 534 të shëruar, 360 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
09 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2966 testime, 543 të shëruar, 286 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
08 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3024 testime, 529 të shëruar, 317 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
07 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2538 testime, 565 të shëruar, 256 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2334 testime, 604 të shëruar, 141 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
05 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2092 testime, 589 të shëruar, 264 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
04 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3056 testime, 669 të shëruar, 348 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
03 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3007 testime, 673 të shëruar, 341 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
02 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2865 testime, 625 të shëruar, 336 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë