Search Results for: komunikimi

16 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2652 testime, 587 të shëruar, 179 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
15 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2520 testime, 572 të shëruar, 169 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
14 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2698 testime, 538 të shëruar, 207 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
13 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2862 testime, 634 të shëruar, 234 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
12 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1983 testime, 546 të shëruar, 125 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
10 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3342 testime, 534 të shëruar, 360 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
09 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2966 testime, 543 të shëruar, 286 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
08 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3024 testime, 529 të shëruar, 317 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
07 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2538 testime, 565 të shëruar, 256 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2334 testime, 604 të shëruar, 141 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More