Search Results for: komunikimi

10 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1952 testime, 963 të shëruar, 57 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
08 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4516 testime, 873 të shëruar, 89 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
07 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2728 testime, 891 të shëruar, 67 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
06 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2818 testime, 894 të shëruar, 91 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
05 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2851 testime, 842 të shëruar, 92 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
04 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1995 testime, 834 të shëruar, 51 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
02 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1535 testime, 748 të shëruar, 53 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
01 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Maj 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2962 testime, 834 të shëruar, 100 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
30 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2808 testime, 732 të shëruar, 108 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More
29 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2079 testime, 719 të shëruar, 118 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Read More