Search Results for: komunikimi

21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6527 testime, 658 raste të reja, 2 humbje jete dhe 142 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Read More
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6173 testime, 535 raste të reja, 2 humbje jete dhe 122 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Read More
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6662 testime, 522 raste të reja, 2 humbje jete dhe 98 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Read More
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7733 testime, 477 raste të reja, 3 humbje jete dhe 67 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Read More
17 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5135 testime, 451 raste të reja, 2 humbje jete dhe 55 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën sërish apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe ...

Read More
16 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2183 testime, 200 raste të reja, 2 humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Read More
14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,252 testime, 410 raste të reja, 2 humbje jete dhe 46 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Read More
13 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,339 testime, 379 raste të reja, 1 humbje jete dhe 39 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Read More
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4,799 testime, 274 raste të reja dhe 46 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e ...

Read More
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  Asnjë humbje jete, 4,201 testime, 284 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Muaji Gusht do të jetë i hapur për vaksinimit antiCOVID për çdo qytetar +18 vjeç, ndaj Ministria e Shëndetësisë ...

Read More