Search Results for: komunikimi

13 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3074 testime, 508 qytetarë të infektuar, 5 humbje jete dhe 693 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3042 testime, 501 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 575 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,569 testime, 195 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 347 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
11 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2827 testime, 325 qytetarë të infektuar, 9 humbje jete dhe 563 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
10 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3244 testime, 475 qytetarë të infektuar, 6 humbje jete dhe 657 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
08 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3500 testime, 445 qytetarë të infektuar, 7 humbje jete dhe 849 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
07 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3956 testime, 533 qytetarë të infektuar, 12 humbje jete dhe 696 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
06 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3808 testime, 572 raste të reja, 9 humbje jete dhe 825 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
05 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3507 testime, 617 raste të reja, 7 humbje jete dhe 869 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More
04 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3067 testime, 207 raste të reja, 5 humbje jete dhe 498 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Read More