Category Archives: Lajme dhe Evente

30 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3864 testime, 507 të shëruar, 901 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
29 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3761 testime, 514 të shëruar, 896 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
28 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3891 testime, 523 të shëruar, 887 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
27 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3512 testime, 503 të shëruar, 876 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
26 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3605 testime, 589 të shëruar, 879 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
25 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1918 testime, 401 të shëruar, 538 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
24 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3511 testime, 506 të shëruar, 833 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë rregullat antiCOVID duke vendosur ...

Më shumë
23 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3513 testime, 489 të shëruar, 786 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin ...

Më shumë
22 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3314 testime, 469 të shëruar, 739 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë
21 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3088 testime, 457 të shëruar, 678 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën në zbatimin e ...

Më shumë