Category Archives: Lajme dhe Evente

09 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4499 testime, 356 të shëruar, 655 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Më shumë
08 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3927 testime, 436 të shëruar, 673 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Më shumë
07 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3668 testime, 433 të shëruar, 697 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet. Mbajtja e detyrueshme e ...

Më shumë
06 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3906 testime, 551 të shëruar, 725 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet. Mbajtja e detyrueshme e maskës, ...

Më shumë
05 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  1281 testime, 348 të shëruar, 185 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontakte, për të kufizuar përhapjen ...

Më shumë
03 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  2309 testime, 295 të shëruar, 447 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje qytetarëve të mos e ulin vigjilencën asnjë ...

Më shumë
02 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01- 02 Janar 2021

Ministria  e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend si dhe të dhënat për rastet e reja dhe situaten në spitalet COVID në ditët e para të vitit 2021. Në datën 1 Janar, janë kryer 1858 ...

Më shumë
31 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  2350 testime, 449 të shëruar, 589 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të natës së ndërrimit të viteve ju bën apel qytetarëve ...

Më shumë
30 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2681 testime, 485 të shëruar, 581 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të natës së ndërrimit të viteve ju bën apel qytetarëve ...

Më shumë
29 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2682 testime, 578 të shëruar, 574 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat gjatë festave për të parandaluar përhapjen ...

Më shumë