Category Archives: Coronavirus

06 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2334 testime, 604 të shëruar, 141 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
05 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2092 testime, 589 të shëruar, 264 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
04 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3056 testime, 669 të shëruar, 348 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
03 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3007 testime, 673 të shëruar, 341 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
02 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2865 testime, 625 të shëruar, 336 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
01 Apr
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Prill 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2899 testime, 604 të shëruar, 349 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
31 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2991 testime, 654 të shëruar, 434 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
30 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2730 testime, 593 të shëruar, 304 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
29 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1893 testime, 568 të shëruar, 285 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë
28 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2993 testime, 557 të shëruar, 493 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe ...

Më shumë