Category Archives: Coronavirus

05 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4270 testime, 676 të shëruar, 1089 raste të reja dhe 15 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
04 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3974 testime, 585 të shëruar, 1052 raste të reja dhe 14 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
03 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3849 testime, 581 të shëruar, 1007 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
01 Feb
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shkurt 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2960 testime, 498 të shëruar, 865 raste të reja dhe 13 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
31 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3144 testime, 497 të shëruar, 876 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
30 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3864 testime, 507 të shëruar, 901 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
29 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3761 testime, 514 të shëruar, 896 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
28 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3891 testime, 523 të shëruar, 887 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
27 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3512 testime, 503 të shëruar, 876 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë
26 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3605 testime, 589 të shëruar, 879 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të mos e ulin vigjilencën dhe të vijojnë ...

Më shumë