Category Archives: Coronavirus

27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 158  të shëruar, 156 raste dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik    Ministria e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 102  të shëruar, 168 raste dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Gentiana Qirjako Instituti i Shëndetit Publik      Nisur nga ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117  të shëruar, 154 raste dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik     Nisur nga situata epidemiologjike e përhapjes së infeksionit SARS-COV2 në vendin tonë, ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 81 të shëruar, 178 raste dhe 4 viktima në 24 orët e fundit      Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik       Nisur nga ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 148 të shëruar, 152 raste dhe 5 viktima në 24 orët e fundit    Dr. Eugena Tomini Instituti i Shëndetit Publik    Në vijim të vlerësimit ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 88 të shëruar, 156 raste te reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit     Prof. Mira Rakacolli Zv/ Ministre e Shëndetësisë dhe ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 110 të shëruar, 152 raste te reja dhe dy humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
20 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 58 të shëruar, 155 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik       ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 57 të shëruar, 158 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik     Ministria ...

Më shumë
18 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 155 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Në 24 orët e fundit në vendin tonë u kryen 932 testime për vlerësimin ...

Më shumë