Category Archives: Coronavirus

29 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1 humbje jete, 3316 testime, 30 raste të reja dhe 8 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen ndaj Covid19, për të mbrojtur veten dhe njerëzit e ...

Më shumë
27 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3628 testime, 31 raste të reja dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen, për të frenuar përhapjen e varianteve të reja të Covid19. Vaksinat reduktojnë mundësinë ...

Më shumë
26 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2760 testime, 16 raste të reja dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga konfirmimi i qarkullimit të variantit Delta në Shqipëri, MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen sa më parë, ...

Më shumë
25 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4078 testime, 22 raste të reja dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga konfirmimi i qarkullimit të variantit Delta në Shqipëri, MSHMS apelon qytetarët të vaksinohen sa më parë, ...

Më shumë
24 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4,063 testime, 25 raste të reja dhe 7 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2,377 testime, 31 raste të reja dhe 9 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
23 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3348 testime, 34 raste të reja dhe 12 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
21 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2516 testime, 23 raste të reja dhe 11 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
20 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3526 testime, 43 raste të reja dhe 5 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vaksinohen për t’u mbrojtur nga Covid19, në ...

Më shumë
19 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Korrik 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 3439 testime, 7 të shëruar dhe 11 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, që të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat ...

Më shumë