Category Archives: Coronavirus

15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3190 testime, 1461 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 419 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3211 testime, 1502 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 677 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3353 testime, 1563 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 725 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2623 testime, 1215 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 646 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
11 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 561 testime, 192 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 563 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
10 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 766 testime, 290 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 448 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
09 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2245 testime, 962 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 416 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
08 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2221 testime, 1001 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 687 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
07 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2100 testime, 973 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 416 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
06 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Korrik 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2103 testime, 947 qytetarë të infektuar, dy humbje jete dhe 403 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë