Category Archives: Coronavirus

01 Aug
0

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

1 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (1.08.2020) janë testuar 41 709 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5396​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
01 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 120 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
01 Aug
0

31 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

31 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (31.07.2020) janë testuar 41 199raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5276​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
31 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 raste të reja, 3 humbje jete dhe 69 të shëruar në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
31 Jul
0

30 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

30 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (30.07.2020) janë testuar 40 699raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 5197​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
30 Jul
0

29 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

29 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (29.07.2020) janë testuar 40 192  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 5105 raste të konfirmuara ...

Më shumë
29 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 108 raste të reja, 2 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor ...

Më shumë
29 Jul
0

28 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

28 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (28.07.2020) janë testuar 39 690  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4997 raste të konfirmuara ...

Më shumë
28 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 4 humbje jete dhe 44 të shëruar në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Rritja e ...

Më shumë
28 Jul
0

27 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

27 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (27.07.2020) janë testuar 39 183  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 4880 raste të konfirmuara ...

Më shumë