Category Archives: Coronavirus

16 Jul
0

16 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

  16 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (16.07.2020) janë testuar 34 175  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3851 raste të ...

Më shumë
16 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 16 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 3 humbje jete dhe 99 raste të reja në 24 orët e fundit     Vendosja e maskës në ambientet e mbyllura është e detyrueshme. Moszbatimi ...

Më shumë
15 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 85 raste të reja, 4 humbje jete në 24 orët e fundit     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale thirrje qytetarëve: Vendosni detyrimisht maskën në ambientet ...

Më shumë
15 Jul
0

14 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

14 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (14.07.2020) janë testuar 33 389  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3667 raste të konfirmuara ...

Më shumë
14 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 96 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit   48 të shëruar në 24 orët e fundit, 90 të shtruar në spitalin ...

Më shumë
13 Jul
0

13 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

13 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (13.07.2020) janë testuar 32 938  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3571 raste të konfirmuara ...

Më shumë
13 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 117 raste të reja, 2 humbje jete dhe 68 të shëruar në 24 orët e fundit    Aktualisht kemi transmetim komunitar të përhapjes së virusit në disa ...

Më shumë
12 Jul
0

12 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

12 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (12.07.2020) janë testuar 32 353  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3454 raste të konfirmuara ...

Më shumë
12 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12.07.2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12.07.2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 4 humbje jete dhe 83 raste të reja në 24 orët e fundit         Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Situata e COVID19 në ...

Më shumë
11 Jul
0

11 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

11 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (11.07.2020) janë testuar 31 933  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 3371 raste të konfirmuara ...

Më shumë