Category Archives: Coronavirus

29 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5460 testime, 768 raste të reja, 2 humbje jete dhe 402 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6184 testime, 921 raste të reja, 1 humbje jete dhe 290 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6619 testime, 888 raste të reja, 3 humbje jete dhe 274 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
25 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7725 testime, 844 raste të reja, 3 humbje jete dhe 204 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5018 testime, 800 raste të reja, 2 humbje jete dhe 157 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4029 testime, 397 raste të reja, dhe 178 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4262 testime, 534 raste të reja, 1 humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6527 testime, 658 raste të reja, 2 humbje jete dhe 142 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
21 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6173 testime, 535 raste të reja, 2 humbje jete dhe 122 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
19 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6662 testime, 522 raste të reja, 2 humbje jete dhe 98 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë