Category Archives: Coronavirus

29 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2954 testime, 4 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
28 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2444 testime, 8 të shëruar dhe 3 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
26 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3853 testime, 7 të shëruar, 3 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
25 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2706 testime, 9 të shëruar dhe 7 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
24 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2803 testime, 11 të shëruar dhe 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1960 testime, 14 të shëruar dhe 1 rast i ri në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 4064 testime, 12 të shëruar, 5 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
22 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1542 testime, 11 të shëruar, 1 rast i ri dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për ...

Më shumë
21 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 1693 testime, 8 të shëruar, 2 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë
19 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Qershor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: Asnjë humbje jete, 2771 testime, 7 të shëruar, 4 raste të reja në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve të vijojnë të zbatojnë me përpikmëri rregullat për parandalimin ...

Më shumë