Category Archives: Coronavirus

30 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,835 testime, 669 raste të reja, 13 humbje jete dhe 936 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,937 testime, 680 raste të reja, 17 humbje jete dhe 996 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,625 testime, 594 raste të reja, 15 humbje jete dhe 984 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4064 testime, 295 raste të reja, 13 humbje jete dhe 1075 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4875 testime, 664 raste të reja, 10 humbje jete dhe 916 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
23 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5005 testime, 768 raste të reja, 8 humbje jete dhe 986 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5544 testime, 820 raste të reja, 7 humbje jete dhe 1075 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
21 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5175 testime, 872 raste të reja, 7 humbje jete dhe 820 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4081 testime, 451 raste të reja, 7 humbje jete dhe 533 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4022 testime, 780 raste të reja, 6 humbje jete dhe 757 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë