Category Archives: Coronavirus

18 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 904 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 618 testime, 67 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 27 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 453 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 78 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 341 testime, 41 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 31 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 846 testime, 40 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 14 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 871 testime, 49 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 31 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 820 testime, 45 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 24 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
11 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 790 testime, 24 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 47 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
10 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 914 testime, 44 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 93 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
09 May
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Maj 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 407 testime, 6 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë