Category Archives: Coronavirus

14 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 79 të shëruar, 146 raste të reja, 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Në dy spitalet Covid po vijojnë të trajtohen edhe 14 pacientë ...

Më shumë
13 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 64 të shëruar, 154 raste të reja, 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Mirela Cami Drejtore e Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor   ...

Më shumë
12 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 72 të shëruar, 141 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
11 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 101 të shëruar, 140 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik   Ministria e ...

Më shumë
10 Aug
0

9 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19

9 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusinCOVID-19 1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (9.08.2020) janë testuar 45 942 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 6411​raste të konfirmuara – 199​ ...

Më shumë
09 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 9 Gusht 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 74 të shëruar, 136 raste të reja, 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale rikujton qytetarët se ndalohen të ...

Më shumë
09 Aug
0

8 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

8 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (8.08.2020) janë testuar 45 381 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 6275​raste të konfirmuara – ...

Më shumë
08 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Gusht 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 124 raste të reja, 4 humbje jete dhe 41 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën thirrje bizneseve, institucioneve, të zbatojnë me korrektësi protokollet e sigurisë në ...

Më shumë
07 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Gusht 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Gusht 2020     COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 135 raste të reja, 1 humbje jete dhe 72 të shëruar në 24 orët e fundit     Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik Ministria ...

Më shumë
07 Aug
0

6 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

6 Gusht 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (6.08.2020) janë testuar 44 295 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 6016​raste të konfirmuara – ...

Më shumë