Category Archives: Coronavirus

01 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shtator 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1069 testime, 263 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 277 të shëruar në 24 orët e fundit 1 Shtator 2022 – Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje qytetarëve të mos neglizhojnë vaksinimin anticovid, veçanërisht ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1200 testime, 335 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 363 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1532 testime, 446 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 549 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
28 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 806 testime, 216 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 251 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
27 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1108 testime, 338 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 317 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
26 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1205 testime, 354 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 490 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
25 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1285 testime, 375 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 389 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
24 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1436 testime, 445 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 404 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
23 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1732 testime, 606 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 524 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë
22 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Gusht 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 358 testime, 104 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 312 të shëruar në 24 orët e fundit Nisur nga rritja e numrit të qytetarëve të prekur nga Covid19, Ministria e Shëndetësisë i bën sërish thirrje ...

Më shumë