Search Results for: komunikimi

16 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2666 të vaksinuar, 3005 testime, 749 të shëruar, 475 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Read More
15 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2478 të vaksinuar, 3001 testime, 578 të shëruar, 543 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Read More
14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  234 të vaksinuar, 3119 testime, 662 të shëruar, 653 raste të reja dhe 15 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Read More
13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  1018 të vaksinuar, 3463 testime, 690 të shëruar, 698 raste të reja dhe 12 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Read More
12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 942 të vaksinuar, 3340 testime, 872 të shëruar, 681 raste të reja dhe 16 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të mos e ...

Read More
11 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1080 të vaksinuar, 3077 testime, 761 të shëruar, 602 raste të reja dhe 16 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
10 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 702 të vaksinuar, 3035 testime, 714 të shëruar, 631 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
09 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 636 të vaksinuar, 3197 testime, 897 të shëruar, 629 raste të reja dhe 13 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
08 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 612 të vaksinuar, 2708 testime, 697 të shëruar, 683 raste të reja dhe 17 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More
07 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Mars 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 306 të vaksinuar, 3372 testime, 838 të shëruar, 819 raste të reja dhe 21 humbje jetë në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel të gjithë qytetarëve të zbatojnë rregullat ...

Read More