Author Archives: admin

08 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6732 testime, 1079 raste të reja, 5 humbje jete dhe 804 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
07 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5544 testime, 740 raste të reja, 4 humbje jete dhe 715 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
06 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5991 testime, 502 raste të reja, 4 humbje jete dhe 393 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
05 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4228 testime, 896 raste të reja, 3 humbje jete dhe 518 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
04 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 6113 testime, 984 raste të reja, 4 humbje jete dhe 640 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5901 testime, 895 raste të reja, 3 humbje jete dhe 519 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
03 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5637 testime, 853 raste të reja, 4 humbje jete dhe 526 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
01 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5724 testime, 982 raste të reja, 3 humbje jete dhe 475 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
31 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 7,256 testime, 1054 raste të reja, 3 humbje jete dhe 469 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë
30 Aug
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Gusht 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,532 testime, 486 raste të reja, 3 humbje jete dhe 207 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe njerëzit ...

Më shumë