Search Results for: komunikimi

02 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1446 testime, 121 të shëruar, 321 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e ...

Read More
01 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1472 testime, 57 të shëruar, 327 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e ...

Read More
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1260 testime, 92 të shëruar, 241 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e reja ...

Read More
31 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1534 testime, 90 të shëruar, 319 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e reja ...

Read More
29 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Tetor 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1422 testime, 114 të shëruar, 275 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike ...

Read More
28 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1397 testime, 85 të shëruar, 311 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1397 ...

Read More
28 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1278 testime, 103 të shëruar, 284 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 1278 ...

Read More
26 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1304 testime, 51 të shëruar, 288 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit     Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë ...

Read More
24 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1329 testime, 82 të shëruar, 302 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More
23 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1412 testime, 71 të shëruar, 306 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer ...

Read More