Search Results for: komunikimi

12 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 12 Nentor 2020

LCOVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2044 testime, 81 të shëruar, 410 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Read More
11 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2384 testime, 140 të shëruar, 507 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, ...

Read More
10 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 10 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2723 testime, 150 të shëruar, 563 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë rregullat e higjienës, distancimit ...

Read More
09 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 09 Nentor 2020

OVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1967 testime, 111 të shëruar, 525 raste të reja dhe 12  humbje jete në 24 orët e    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje të gjithë qytetarëve të respektojnë me përpikmëri rregullat e ...

Read More
08 Nov
0

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020

Komunikimi i perditshem per koronavirusin/ 08 Nentor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1942 testime, 90 të shëruar, 501 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje ...

Read More
07 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1927 testime, 141 të shëruar, 495 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nisur nga ...

Read More
06 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1954 testime, 165 të shëruar, 489 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, nisur nga rritja e rasteve të konfirmuar me COVID19 dhe të ...

Read More
05 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 5 Nentor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1744 testime, 118 të shëruar, 421 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për kufizimin e përhapjes së COVID19, duke u ...

Read More
04 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nëntor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Nëntor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1725 testime, 105 të shëruar, 396 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e ...

Read More
03 Nov
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Nëntor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1684 testime, 106 të shëruar, 381 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ju informojme për situatën në 24 orët e fundit të përhapjes së virusit Sars Cov2, rastet e ...

Read More