Search Results for: komunikimi

13 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Janar 2021

  COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3307 testime, 439 të shëruar, 707 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit  Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e ...

Read More
12 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3727 testime, 440 të shëruar, 656 raste të reja dhe 5 humbje jete në 24 orët e fundit   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju njeh me situatën e COVID19 në 24 orët e fundit ...

Read More
11 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 11 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  1575 testime, 333 të shëruar, 376 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju njeh me situatën e COVID19 në 24 orët e fundit ...

Read More
10 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2997 testime, 321 të shëruar, 562 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Read More
09 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4499 testime, 356 të shëruar, 655 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Read More
08 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3927 testime, 436 të shëruar, 673 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat për të parandaluar përhapjen e COVID-19. ...

Read More
07 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  3668 testime, 433 të shëruar, 697 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet. Mbajtja e detyrueshme e ...

Read More
06 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3906 testime, 551 të shëruar, 725 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet. Mbajtja e detyrueshme e maskës, ...

Read More
05 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 04 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  1281 testime, 348 të shëruar, 185 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontakte, për të kufizuar përhapjen ...

Read More
03 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Janar 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  2309 testime, 295 të shëruar, 447 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën thirrje qytetarëve të mos e ulin vigjilencën asnjë ...

Read More