Category Archives: Lajme dhe Evente

03 Jul
0

2 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

2 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (02.07.2020) janë testuar 27671  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2662 raste të konfirmuara 69 ...

Më shumë
03 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 90 raste të reja, 3 humbje jete, 33 të shëruar në 24 orët e fundit. MShMS apel për qytetarët: Përdoreni maskën kudo në ambientet e mbyllura, kur hyni në supermarket, në dyqane, në zyrë dhe në ...

Më shumë
02 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Korrik 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 2 Korrik 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 82 raste të reja, 3 humbje jete dhe 43 të shëruar në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë apelon për mbajtjen e maskës, si mënyra ...

Më shumë
02 Jul
0

1 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

1 Korrik 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19    Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (01.07.2020) janë testuar 27303  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2580 raste të konfirmuara 66 ...

Më shumë
02 Jul
0

30 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

30 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (30.06.2020) janë testuar 27034  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2535 raste të konfirmuara 63 ...

Më shumë
01 Jul
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 1 Korrik 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 45 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit 57 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime të reja me simptoma të rënduara si pasojë e Covid19 Dr. ...

Më shumë
30 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 69 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit 25 të shëruar në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet të gjithë qytetarëve të të tregojnë kujdes ...

Më shumë
29 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 64 raste të reja, 2 humbje jete, 54 të shëruar në 24 orët e fundit. MShMS apel për bizneset bar-kafe, restorante, zbatoni me rigorozitet protokollet higjieno-sanitare të sigurisë. Kryeni shërbimin vetëm në ambientet e hapura dhe ...

Më shumë
29 Jun
0

28 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

28 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (28.06.2020) janë testuar 26292  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2402 raste të konfirmuara 56 ...

Më shumë
28 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 72 raste të reja, 2 humbje jete dhe 38 të shëruar në 24 orët e fundit Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend ...

Më shumë