Category Archives: Lajme dhe Evente

29 Jun
0

28 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

28 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (28.06.2020) janë testuar 26292  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2402 raste të konfirmuara 56 ...

Më shumë
28 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 72 raste të reja, 2 humbje jete dhe 38 të shëruar në 24 orët e fundit Dr. Rovena Daja Instituti i Shëndetit Publik Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend ...

Më shumë
28 Jun
0

27 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

27 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (27.06.2020) janë testuar 25918  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 2330 raste të konfirmuara 53 ...

Më shumë
27 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 61 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit 48 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime të reja me simptoma të rënduara si pasojë e Covid19 Genta ...

Më shumë
26 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 77 raste të reja dhe 2 humbje jete në 24 orët e fundit 48 të shëruar në 24 orët e fundit. Vijon të ketë shtrime të reja me simptoma të rënduara si pasojë e Covid19 Dr. ...

Më shumë
25 Jun
0

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 78 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 78 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i drejtohet të gjithë qytetarëve të respektojnë distancimin fizik dhe të vendosin maskën kur nuk mund të ...

Më shumë
25 Jun
0

24 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

24 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (24.06.2020) janë testuar 24367  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar:   2114 raste të konfirmuara ...

Më shumë
24 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 67 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit 22 të shëruar në 24 orët e fundit mes të cilëve 7 mjekë dhe infermierë. Vijon të ketë shtrime të reja me simptoma ...

Më shumë
23 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Qershor 2020

COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 52 raste të reja dhe 36 të shëruar në 24 orët e fundit 2047 raste pozitive nga fillimi i epidemisë. Aktualisht janë 807 raste aktive, kryesisht në Tiranë, Shkodër dhe Durrës Dr. Rovena Daja Instituti i ...

Më shumë
23 Jun
0

22 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19

22 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar përkoronavirusin COVID-19   1. Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (22.06.2020) janë testuar 23692 rastetë dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: – 1995​raste të konfirmuara – 44​ ...

Më shumë