Category Archives: Coronavirus

04 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2,592 testime, 467 raste të reja, 3 humbje jete dhe 691 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
02 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,279 testime, 549 raste të reja, 5 humbje jete dhe 865 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
01 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,139 testime, 647 raste të reja, 7 humbje jete dhe 964 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
30 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,835 testime, 669 raste të reja, 13 humbje jete dhe 936 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
29 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,937 testime, 680 raste të reja, 17 humbje jete dhe 996 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
28 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,625 testime, 594 raste të reja, 15 humbje jete dhe 984 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4064 testime, 295 raste të reja, 13 humbje jete dhe 1075 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4875 testime, 664 raste të reja, 10 humbje jete dhe 916 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
23 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5005 testime, 768 raste të reja, 8 humbje jete dhe 986 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
22 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 22 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5544 testime, 820 raste të reja, 7 humbje jete dhe 1075 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë