Category Archives: Coronavirus

21 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 21 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5175 testime, 872 raste të reja, 7 humbje jete dhe 820 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 20 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4081 testime, 451 raste të reja, 7 humbje jete dhe 533 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
20 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 19 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4022 testime, 780 raste të reja, 6 humbje jete dhe 757 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 18 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4,769 testime, 849 raste të reja, 5 humbje jete dhe 982 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
17 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5106 testime, 959 raste të reja, 6 humbje jete dhe 891 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
16 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 16 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5723 testime, 942 raste të reja, 6 humbje jete dhe 832 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5480 testime, 992 raste të reja, 4 humbje jete dhe 843 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 5,613 testime, 995 raste të reja, 5 humbje jete dhe 1010 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 3,499 testime, 410 raste të reja, 5 humbje jete dhe 552 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Sep
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Shtator 2021

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 4334 testime, 864 raste të reja, 4 humbje jete dhe 679 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë