Category Archives: Coronavirus

27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 646 testime, 45 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 26 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
27 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1046 testime, 69 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 34 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
25 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 963 testime, 61 qytetarë të infektuar, 1 humbje jete dhe 58 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1078 testime, 93 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 51 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
24 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 550 testime, 18 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 186 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
18 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 17 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1,224 testime, 81 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 102 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
15 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 15 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 765 testime, 22 qytetarë të infektuar, një humbje jete dhe 152 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 14 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 577 testime, 26 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 52 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 13 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 663 testime, 42 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 89 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë
12 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Mars 2022

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1469 testime, 69 qytetarë të infektuar, asnjë humbje jete dhe 177 të shëruar në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë i bën apel qytetarëve të vaksinohen sa më parë, për të mbrojtur veten dhe shëndetin ...

Më shumë