Author Archives: ishp

22 Aug
0

REGJISTRI I KËRKESAVE DHE PËRGJIGJEVE

REGJISTRI I KËRKESAVE DHE PËRGJIGJEVE

Më shumë
POSTERI (1)
26 Jun
0

26 Qershor Dita Ndërkombëtare e Luftës ndaj Abuzimit dhe Trafikimit të Drogave

Kjo ditë është caktuar nga Kombet e Bashkuara për t’u kujtuar vendeve anëtare të OKB-së që të ndërmarrin masa për parandalimin e prodhimit, tregtimit, trafikimit ilegal, përdorimit dhe abuzimit të drogave në vendet respektive, si dhe ofrimin e ndërhyrjeve trajtuese ...

Më shumë
poster joga
21 Jun
0

21 Qershor – Dita Ndërkombëtare e Joga-s

Data 21 qershor është shpallur si Dita Ndërkombëtare e Joga-s nga Kombet e Bashkuara, më 11 dhjetor 2014 me anë të Rezolutës 69/131, duke njohur vlerat e saj universale. Joga është një praktikë e lashtë fizike, mendore dhe shpirtërore që ...

Më shumë
FullSizeRender (1)
08 Jun
0

Denonco përfshirje, nxitje apo kërkesë për përfshirje e punonjësve të Institutit të Shëndetit Publik në veprimtari politike

Bazuar në Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr. 473  date 01.06.2017 “PËR MARRJEN E MASAVE DHE MONITORIMIN E VEPRIMTARISË, SJELLJES APO PËRDORIMIT TË BURIMEVE NJERËZORE, FINANCIARE DHE LOGJISTIKE TË ADMINISTRATËS SHTETËRORE, GJATË PROCESIT ZGJEDHOR PËR ZGJEDHJET NË KUVENDIN E SHQIPËRISË PËR VITIN ...

Më shumë
image5
05 Jun
0

Aktivitet sensibilizues në kuadër të 31 Majit

Në kuadër të Ditës Botërore kundër Duhanit, Instituti i Shëndetit Publik në bashkëpunim me Sektorin e Promocionit Shëndetësor në ASHR, organizuan një aktivitet sensibilizues në ambientet e shkollës së Mesme Ekonomike në Tiranë. Qëllimi i këtij aktiviteti, në të cilin ...

Më shumë
30 May
0

Dokumenta Strategjike

Programi Kombëtar për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve Joinfektive në Shqipëri 2016-2020 Plani i veprimit të Promocionit Shëndetësor 2017-2021

Më shumë
posteri
30 May
0

Dita Botërore e Mjedisit, 5 Qershor 2017

Dita Botërore e Mjedisit, 5 Qershor 2017   Tema e Ditës Botërore të Mjedisit 2017 është: Bashkohu me garën për ta bërë botën një vend më të mirë!   Dita Botërore e Mjedisit është data 5 qershor e çdo viti. ...

Më shumë
posteri dita boterore pa duhan
24 May
0

Dita Botërore e Luftës Kundër Duhanit, 31 Maj 2017

31 Maj Dita Botërore e Luftës Kundër Duhanit   Çdo vit në 31 maj, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) dhe partnerët organizojnë Ditën Botërore të Luftës Kundër Duhanit. Qëllimi i kësaj dite është rritja e ndërgjegjësimit lidhur me rreziqet që ...

Më shumë
udhezimi
16 May
0

Udhëzimi i detajuar mbi procesin e vaksinimit me vaksinën Fruth Rubeolë

Individët që duhet të përfshihen në këtë fushatë janë ata të lindur në periudhën e viteve 1980-1990 duke përjashtuar këtu ata që e kanë kaluar fruthin dhe ata që janë vaksinuar me vaksinën Fruth-Rubeolë gjatë fushatave të mëposhtëme: Fëmijët 1-15 ...

Më shumë
DSC_8723
11 May
0

Aktivitet sensibilizues në Pedonalen e Tiranës

Aktivitet sensibilizues në Pedonalen e Tiranës në kuadër të Javës së Katërt Botërore të Sigurisë Rrugore   Në kuadër të Javës së Katërt Botërore të Sigurisë Rrugore, në datë 11 Maj 2017, në Pedonalen e Tiranës, Instituti i Shëndetit Publik ...

Më shumë
1236912