Search Results for: komunikimi

14 Oct
0

Udhëzues mbi përdorimin e deyrueshëm të maskave në ambientet jashtë shtëpisë .

Publikohet udhëzuesi i ISHP për mbajtjen e maskave jashtë ambienteve të shtëpisë, Fico: Përjashtohen fëmijët nën 11 vjeç dhe disa kategori të veçanta të qytetarëve me probleme shëndetësore të konfirmuara nga mjeku       Tiranë, 14 Tetor – Duke ...

Read More
14 Oct
0

Udhëzues mbi përdorimin e deyrueshëm të maskave në ambientet jashtë shtëpisë.

Publikohet udhëzuesi i ISHP për mbajtjen e maskave jashtë ambienteve të shtëpisë, Fico: Përjashtohen fëmijët nën 11 vjeç dhe disa kategori të veçanta të qytetarëve me probleme shëndetësore të konfirmuara nga mjeku       Tiranë, 14 Tetor – Duke ...

Read More
02 Oct
0

10 Tetor 2020 Dita Botërore e Shëndetit Mendor

  10 Tetor 2020 Dita Botërore e Shëndetit Mendor   Dita Botërore e Shëndetit Mendor ( çdo 10 Tetor që prej vitit 1992) ka në fokus ndërgjegjësimin, sensibilizimin, sjelljen në nivel global lidhur me shëndetin mendor. Synimi kryesor i kësaj ...

Read More
04 Apr
0

4 Prill 2020 / Komunikim i përditshëm për koronavirusin

Ministria e Shëndetësisë: 29 raste të reja me COVID19, shkon në 333 numri i të prekurve   Ndërron jetë një 67-vjeçar në spitalin Infektiv. Deri tani 99 të shëruar     Dr. Marjeta Dervishi Instituti i Shëndetit Publik   Në ...

Read More
01 Apr
0

Dita Botërore e Autizmit 2 Prill 2020

Dita Botërore e Autizmit është vendosur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, me rezolutën “62/139” në vitin 2007, më tepër si një përpjekje për t’i dhënë fund diskriminimit ndaj personave me autizëm. Kjo ditë është vendosur në 2 Prill dhe ...

Read More
10 Mar
0

Përgatitja e vendit tuaj të punës për COVID-19

Përgatitja e vendit tuaj të punës për COVID-19 Në janar të vitit 2020, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) shpalli shpërthimin e një sëmundjeje të re të koronavirusit në Provincën Hubei, Kinë, si një Urgjencë e Shëndetit Publik dhe Shqetësim Ndërkombëtar. ...

Read More
09 Mar
0

Kujdesi shëndetësor në pacientët që dyshohen si të infektuar me COVID – 19 dhe që paraqesin simptoma të lehta, kontakteve te tyre dhe menaxhimi i kontakteve  

Kujdesi shëndetësor në pacientët që dyshohen si të infektuar me COVID – 19 dhe që paraqesin simptoma të lehta, kontakteve te tyre dhe menaxhimi i kontakteve   Përmbledhje Kjo është një përmbledhje që OBSH-ja ka hartuar për të dhënë një ...

Read More
04 Mar
0

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020

  Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   4 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 93 076 raste ...

Read More
03 Mar
0

3 Mars 2020 , Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   3 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 90 663 raste të ...

Read More
02 Mar
0

2 Mars 2020, Informacion i përditësuar për Koronavirusin COVID_2019

Informacion për shkallën e përhapjes së COVID – 19 dhe masat e marra në vendin tonë   2 mars 2020   Situata ndërkombëtare sipas ECDC-së është si më poshtë: Në nivel global, janë raportuar në total 89 068 raste të ...

Read More