Search Results for: komunikimi

14 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 14 Mars 2020

COVID-19, Fico: Janë testuar 505 raste, 38 kanë rezultuar pozitivë   Përditësimi i të dhënave në lidhje me situatën e përhapjes së Coronavirusit në Shqipëri  Albana Fico Drejtore e IShP   Në 24 orët e fundit nga ana e Institutit të ...

Read More
13 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin / 13 Mars 2020

Rakacolli: 457 të testuar, 33 raste pozitive Bino: Nuk është e nevojshme që çdo person të testohet   Zv/Ministrja e Shëndetësisë Mira Rakacolli dhe drejtuesja e Departamentit të Sëmundjeve Infektive në ISHP Silva Bino në përditësimin e fundit në lidhje ...

Read More
12 Mar
0

Komunikimi i perditshëm për Koronavirusin/ 12 Mars 202

Ministria e Shëndetësisë: 8 raste të reja me COVID-19, në total 23 raste pozitive   Nga rastet e reja, 2 janë në Durrës, 2 në Elbasan, 1 në Rrogozhinë dhe 3 në Tiranë   Tiranë, 12 Mars- “Gjatë 24 orëve ...

Read More
10 Mar
0

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020

Komunikimi i përditshëm për Koronavirusin/ 10 Mars 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 114 raste të testuara, 10 raste pozitive, kufizoni lëvizjet! Tiranë, 10 Mars- “Deri tani janë testuar në Institutin e Shëndetit Publik 114 raste të dyshuara, prej të ...

Read More
13 Apr
0

Departamenti i Informacionit Shëndetësor, Teknologjisë dhe Komunikimit

Departamenti i Informacionit Shëndetësor, Teknologjisë dhe Komunikimit ka si mision grumbullimin, unifikimin dhe analizën e të gjitha të dhënave dhe informacionit shëndetësor, përdorimin dhe diseminimin e strategjive efektive dhe bashkëkohore të komunikimit dhe informimit shëndetësor me qëllimin final përmirësimin e ...

Read More
10 Oct
0

Konferenca e 8-të Ndërkombëtare e Shëndetit Publik

Konferenca e 8-të Ndërkombëtare e Shëndetit Publik “Shëndeti Publik, Gatishmëria dhe Përgjigjia ndaj Emergjencave” 12 Dhjetor 2022 Sistemet e shëndetit publik luajnë një rol integral në përgatitjen e komuniteteve për t’iu përgjigjur dhe rimëkëmbur nga kërcënimet dhe emergjencat e ndryshme shëndetësore. ...

Read More
16 Mar
0

Sektori i Sistemit të Integruar të Informacionit Shëndetësor dhe Funksionalitetit të Sistemit

Misioni Grumbullimi dhe unifikimi i informacionit shëndetësor, përdorimin dhe diseminimin e strategjive efektive dhe bashkëkohore të komunikimit dhe informimit shëndetësor, me qëllimin final përmirësimin e cilësisë së kujdesit shëndetësor, e reflektuar kjo në rritje dhe përmirësim të qëndrueshëm të rezultateve ...

Read More
07 Oct
0

10 Tetor 2021 Dita Botërore e Shëndetit Mendor

10 Tetor 2021 Dita Botërore e Shëndetit Mendor Dita Botërore e Shëndetit Mendor ( çdo 10 tetor që prej vitit 1992) ka në fokus ndërgjegjësimin, sensibilizimin, sjelljen në nivel global, si edhe sigurimin e një komuniteti i cili kupton, pranon, ...

Read More
08 Sep
0

Sektori i Programit Kombëtar të Vaksinimit

Programi Kombetar i Vaksinimit   Misioni i programit të vaksinimit është të mbrojë popullatën dhe çdo individ nga sëmundjet që parandalohen nga vaksinat nëpërmjet sigurimit të vaksinave të duhura sipas grup moshave dhe sëmundjeve përkatëse, ofrimin e mbështetjes teknike dhe ...

Read More
28 Mar
0

DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR AUTIZMIN

2 PRILL 2021   DITA BOTËRORE E NDËRGJEGJËSIMIT PËR AUTIZMIN     Informacion     Dita Botërore e Autizmit synon të rrisë ndërgjegjësimin lidhur me çrregullimet e spektrit të autizmit dhe përmirësimin e jetës së atyre që jetojnë me autizëm. ...

Read More