Search Results for: komunikimi

12 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 85 të shëruar, 171 raste të reja dhe 4 humbje jete   Ju informojmë lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 952 testime në 24 orët e fundit, ...

Read More
10 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 102  të shëruar, 165 raste të reja dhe 3 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 960 ...

Read More
09 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 09 Tetor 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 89 të shëruar, 167 raste të reja dhe 2 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 ...

Read More
08 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 08 Tetor 2020   COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 100 të shëruar, 169 raste të reja dhe 4 humbje jete   Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët ...

Read More
07 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 07 Tetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 162 raste të reja dhe 4 humbje jete Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në 24 orët e fundit të COVID19 në Shqipëri: Janë kryer 914 testime ...

Read More
06 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 06 Tetor 2020     COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 140 të shëruar, 158  raste të reja dhe 3 humbje jete     Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon lidhur me situatën epidemiologjike në ...

Read More
05 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 05 Tetor 2020     Ministria e Shëndetësisë: 150 të shëruar, 144 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit      Gjatë javës së 40 të pandemisë, javës që lamë ...

Read More
03 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 03 Tetor 2020   Ministria e Shëndetësisë: 194 të shëruar, 152 raste të reja dhe 3 humbje jete në 24 orët e fundit   Dr. Flutura Beqo Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale   Ju ...

Read More
02 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 02 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 265 të shëruar, 159 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Read More
01 Oct
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01 Tetor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 230 të shëruar, 157 raste të reja dhe 1 humbje jete në 24 orët e fundit   Genta Qirjako Instituti i Shëndetit Publik   Ju informojme mbi ...

Read More