Search Results for: komunikimi

02 Jan
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 01- 02 Janar 2021

Ministria  e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju informon për situatën epidemiologjike në vend si dhe të dhënat për rastet e reja dhe situaten në spitalet COVID në ditët e para të vitit 2021. Në datën 1 Janar, janë kryer 1858 ...

Read More
31 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 31 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë:  2350 testime, 449 të shëruar, 589 raste të reja dhe 7 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të natës së ndërrimit të viteve ju bën apel qytetarëve ...

Read More
30 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 30 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2681 testime, 485 të shëruar, 581 raste të reja dhe 4 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale në prag të natës së ndërrimit të viteve ju bën apel qytetarëve ...

Read More
29 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 29 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2682 testime, 578 të shëruar, 574 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat gjatë festave për të parandaluar përhapjen ...

Read More
28 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 28 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1508 testime, 557 të shëruar, 318 raste të reja dhe 11 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ju bën apel qytetarëve, respektoni rregullat gjatë festave për të parandaluar ...

Read More
27 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 27 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2165 testime, 384 të shëruar, 499 raste të reja dhe 10 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me ...

Read More
26 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 26 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 1889 testime, 391 të shëruar, 375 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Read More
25 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 25 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2184 testime, 514 të shëruar, 553 raste të reja dhe 9 humbje jete në 24 orët e fundit Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë me familjen ...

Read More
24 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 24 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2198 testime, 477 të shëruar, 510 raste të reja dhe 8 humbje jete në 24 orët e fundit      Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të festojnë ...

Read More
23 Dec
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 23 Dhjetor 2020

COVID19/ Ministria e Shëndetësisë: 2210 testime, 550 të shëruar, 503 raste të reja dhe 6 humbje jete në 24 orët e fundit    Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale i bën apel qytetarëve të kufizojnë kontaktet dhe të shmangin çdo ...

Read More