Category Archives: Lajme dhe Evente

12 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 12 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 31 raste të reja dhe 33 të shëruar në 24 orët e fundit Një humbje jete në 24 orët e fundit. Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ...

Më shumë
11 Jun
0

10 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

10 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (10.06.2020) janë testuar 19271  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1341 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
10 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 10 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 42 raste të reja, shkon në 1341 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Të shëruar 20 qytetarë ...

Më shumë
10 Jun
0

9 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19  

9 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (09.06.2020) janë testuar 16716  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1299 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
09 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin COVID-19/ 9 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 36 raste të reja, shkon në 1299 numri i të prekurve   Sot dita me numrin më të lartë të rasteve të reja. Grumbullimet masive dhe ...

Më shumë
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 8 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 17 raste të reja, shkon në 1263 numri i të prekurve   Tirana, Shkodra dhe Kruja kanë numrin më të lartë të rasteve aktive në vend   ...

Më shumë
08 Jun
0

7 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

7 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (07.06.2020) janë testuar 16255  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1246 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
08 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 7 Qershor 2020   COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 14 raste të reja dhe 13 të shëruar në 24 orët e fundit   Shtohen rastet në spitalin infektiv, shkon në 1246 numri i të prekurve nga ...

Më shumë
07 Jun
0

6 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19

6 Qershor 2020/ Informacion i përditësuar për koronavirusin COVID-19   Situata në vendin tonë sipas MSHMS Në vendin tonë deri më sot (06.06.2020) janë testuar 16062  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 1232 raste të konfirmuara 34 ...

Më shumë
07 Jun
0

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020

Komunikimi i përditshëm për koronavirusin/ 6 Qershor 2020 COVID-19/ Ministria e Shëndetësisë: 20 raste të reja, shkon në 1232 numri i të prekurve   Një humbje jete në 24 orët e fundit. Rreth 70% e rasteve aktive janë në Tiranë. ...

Më shumë